HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichtenWoodward winnaar Frank Hauwert Trofee 2015

Woodward winnaar Frank Hauwert Trofee 2015

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Rotterdam 18 juni 2015 - De Customer Service afdeling van Woodward Nederland B.V. uit Hoofddorp is tijdens het Exportbinnendienst Event onderscheiden met de Frank Hauwert Trofee 2015.


Onder leiding van Ron van der Gaarden, Manager Commercial Operations & Export Compliance heeft de afdeling sinds 2005 een grote transitie doorgemaakt. Hoofddorp was tot 2005 een productielocatie voor controlesystemen voor de energiemarkt. In 2005 werd door het Amerikaanse moederbedrijf Woodward Inc. besloten de productie uit Nederland weg te halen en Hoofddorp de centrale sales- en servicevestiging van Woodward voor EMEA  te maken. Ron en zijn team kregen daarmee de regie over alle leveringen van de Woodward-productievestigingen wereldwijd naar eindklanten in de EMEA-landen. Dit had grote consequenties voor de procedures en werkwijze van de afdeling. Het team ging de uitdaging aan en wist zich succesvol te transformeren tot een organisatie die onmisbaar is geworden als schakel tussen productie en klant.

 

Bart Jan Koopman, Directeur Fenedex, zegt over de winnaar: “In deze transformatie moest uiteraard ook veel aandacht worden besteed aan export compliance en het up to date brengen en houden van de organisatie hieromtrent. Dit is voortreffelijk gelukt en ook hier zien we de afdeling  als kenniscentrum excelleren! Hierdoor is Ron en zijn team de terechte winnaar van deze trofee voor de beste exportbinnendienst”

 

De Frank Hauwert Trofee
De Trofee is dit jaar voor de zevende maal toegekend en wordt jaarlijks uitgereikt door exportorganisatie Fenedex. Fenedex wil met deze verkiezing de belangrijke rol van de exportbinnendienst centraal stellen. De prijs is vernoemd naar initiatiefnemer en voormalig Fenedex directeur Frank Hauwert. Gedurende zijn lange en rijke dienstverband heeft hij zich onder andere altijd een warm pleitbezorger getoond van de verdere professionalisering en emancipatie van de exportbinnendienst.

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45