HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichtenRemia wint Frank Hauwert Trofee 2013

Remia wint Frank Hauwert Trofee 2013

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Rotterdam - De Customer Service afdeling van Remia is tijdens het Exportbinnendienst Event 2013 op 20 juni onderscheiden met de Frank Hauwert Trofee 2013.


Aanpakken en doen wat je belooft

De customer service afdeling van sauzen- en dressingfabrikant Remia C.V. is zeer all-round en heeft veel exportervaring. Op de afdeling heerst een cultuur van  aanpakken en doen wat je belooft. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoge klanttevredenheid. De afgelopen jaren is met succes veel geïnvesteerd  in de verdere professionalisering van de afdeling waardoor de productiviteit flink is toegenomen. Customer Service heeft tevens een belangrijke rol gespeeld in de vlekkeloze integratie van Gouda's Glorie na de overname eind 2011.

Bart Jan Koopman, Directeur Fenedex zegt, over de winnaar: “Met een relatief klein team van zeven mensen weet de Customer Service Afdeling van Remia een enorme prestatie neer te zetten. Zij wikkelen de exportorders voor klanten in honderd landen wereldwijd foutloos af en blijven zichzelf constant verbeteren en ontwikkelen. Remia is als familie bedrijf eigenlijk een mini-multinational. Ook in economisch moeilijke tijden weet het bedrijf nog te groeien vooral dankzij de export!” 


De Frank Hauwert Trofee

De Trofee is dit jaar voor de zesde maal toegekend en wordt jaarlijks uitgereikt door exportorganisatie Fenedex. Fenedex wil met deze verkiezing de belangrijke rol van de exportbinnendienst centraal stellen. De prijs is vernoemd naar initiatiefnemer en voormalig Fenedex directeur Frank Hauwert. Gedurende zijn lange en rijke dienstverband heeft hij zich onder andere altijd een warm pleitbezorger getoond van de verdere professionalisering enemancipatie van de exportbinnendienst.


------------------------------------EINDE PERSBERICHT---------------------------------------


Noot voor de redactie


Foto

In hoge resolutie op te vragen bij Fenedex ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Foto door: Maurits van Hout 


Fenedex

Arlette van der Vliet 

Tel: + 31 (0)70 330 56 00 

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

www.fenedex.nl

www.exportbinnendiensttrofee.nl 


Over Fenedex
Kernactiviteiten van Fenedex, in 1954 door het bedrijfsleven opgezet, zijn inspireren, informeren, opleiden en adviseren van ondernemingen en personen ter bevordering van de kwaliteit van het exporteren en internationaliseren van het Nederlandse bedrijfsleven in het algemeen en die van de 1330 leden in het bijzonder.

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45