HomeMember BenefitsHRGOver HRG

Over HRG Nederland

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

"Met vertegenwoordiging in meer dan 110 landen is HRG (www.hrgworldwide.com) één van de toonaangevende en grootste zakenreisorganisaties in de wereld. HRG Netherlands maakt deel uit van dit uitgebreide netwerk en door middel van een kwalitatief hoog en breed service aanbod, ondersteund door vernieuwende technologie, geavanceerde producten en processen, bieden wij onze klanten een totaalpakket voor hun zakenreizen.

Naast de uitstekende dienstverlening richten wij ons voornamelijk op optimalisering van het totale zakenreisprogramma. Wij zien het als onze taak om voor onze klanten maximale besparingen te realiseren op hun reisbudget onder andere d.m.v. een overzichtelijk en efficiënt boekingsproces, een uitgebreid aanbod van tarieven en (reis)alternatieven voor het maken van zakenreizen. De kwaliteit van onze medewerkers speelt daarin een vooraanstaande rol en betrokkenheid bij onze klanten is dan ook één van onze grootste drijfveren.

Conform de HRG-filosofie willen wij de nummer één zijn voor onze huidige en toekomstige werknemers, klanten, zakenpartners en investeerders."

HRG aanbiedingen

9 september 2014 - fenedex.nl

Tot 25% korting op vliegtickets naar China

Boek nu uw volgende vlucht naar één van 124 bestemmingen in China via de Fenedex Travel Portal of telefonisch via HRG Netherlands en u ontvangt tot 25% kortingen bij China Southern Airlines.

Click here for more information (English).
Klik op onderstaande link voor meer informatie (Nederlands).

Bron...

 • HRG nieuws

  18 mei 2015

  Tips voor kostenreductie op zakenreizen

  Gaat u vaak voor uw bedrijf op reis en boeken u en uw collega’s alle zakenreizen zelf online of bij het reisbureau om de hoek? Laat dit artikel u inspireren hoe u voor uw bedrijf kosten en tijd kunt besparen.

  Lees meer...

  18 mei 2015

  Slimmere data-analyse en risicomanagement belangrijkste aandachtspunten van reizende bedrijven

  Volgens HRG Netherlands, preferred partner van Fenedex op het gebied van zakenreizen, zullen reizende bedrijven zich in 2015 op een slimmere analyse van reisgegevens concentreren. Dit zal leiden tot meer begrip van het gedrag van zakenreizigers, beleidswijziging tot stand brengen en meer inzicht m.b.t. de reisuitgaven. Travel Risk Management zal een van de belangrijkste aandachtspunten in 2015 zijn.

  Lees meer...

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45