HomeMember BenefitsLeap

Leap. The Innovation Agency

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

 • Gratis subsidieadvies inzake internationaal ondernemen;
 • 10% korting op tarieven van Leap.

  Na een gesprek van een uur weet u of uw organisatie in aanmerking komt voor o.a. het Dutch Good Growth Fund, de subsidieregeling DHI (Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies) of een krediet van het Fonds Opkomende Markten (FOM).

 

Innovatieadviesbureau Leap helpt u bij de optimale financiering van uw plannen voor internationaal ondernemen, product- en procesinnovatie, sociale innovatie en verduurzaming, waarbij de optimale inzet van publieke middelen (subsidies) centraal staat. Leap is gespecialiseerd in advisering van technologiebedrijven. Leap heeft specialisten op het gebied van het regionale, nationale en Europese stimuleringsbeleid die zorgen dat u alle fiscale en financiële ondersteuningsmogelijkheden benut bij het uitvoeren van uw plannen. Leap heeft tevens specialisten die de innovatiecapaciteit van uw onderneming optimaliseren door advisering over de innovatiestrategie en het innovatieproces.


Leap is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in advisering van technologiebedrijven en heeft vestigingen in Nijmegen, Enschede en Den Haag

 

leap 190
 

"Optimaliseer uw innovatievermogen."
 
 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45