HomeMember BenefitsGraydon

Graydon ledenvoordeel

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

  • Tot ca. 70% korting op kredietinformatierapporten;
  • Gratis onbeperkt laatste sommaties versturen, nationaal en internationaal;
  • Gratis onbeperkt nationale vorderingen indienen;
  • 10% korting op de behandelkosten bij elk Europees incassodossier;
  • Tot ruim 26% korting op de standaard provisiepercentages van Graydon Incasso.

 

Graydon Kredietinformatie

Ter ondersteuning van de internationale financiële informatievoorziening heeft Fenedex een samenwerking met Graydon Nederland B.V., één van de meest gerenommeerde aanbieders van credit management in Nederland. Fenedex-leden kunnen via Fenedex Member Benefits tegen een gereduceerd tarief bedrijfsinformatie over buitenlandse relaties opvragen.

 

Naast een aanzienlijke korting op het normale tarief van de kredietinformatierapporten biedt Graydon in het kader van Fenedex Member Benefits geen verplichting om vooraf eenheden te reserveren bij Graydon.
Lees meer arrow_green_long

 

Graydon Incasso

Met het Incasso Pakket van Graydon Incasso kunt u al uw nationale en internationale vorderingen uit handen geven. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een uitgekiende dienstverlening, waardoor u profiteert van betere resultaten op uw vorderingen. Als Fenedex lid kunt u gratis gebruikmaken van het pakket, dat een waarde heeft van €599. Bovendien heeft u altijd recht op korting op de behandelkosten van Europese incassodossiers en de provisiepercentages van Graydon Incasso. 

 

Wereldwijde dekking en toch maar één aanspreekpunt

Facturen incasseren van onwillige buitenlandse debiteuren is vaak lastig en tijdrovend. Door met lokale partners samen te werken, biedt Graydon Incasso u wereldwijde dekking. Uw debiteur wordt door een lokale partner benaderd in zijn eigen taal, conform lokale wet- en regelgeving, cultuur en gebruiken. U krijgt een vast contact bij Graydon Incasso in Nederland. Dit is prettig omdat u in het Nederlands te woord wordt gestaan over het verloop van uw internationale incassozaken en niet zelf hoeft te schakelen met verschillende buitenlandse partijen om een update te krijgen van uw uitstaande internationale vorderingen.

 

Over Graydon

Graydon Nederland BV is van oorsprong (1888) een Nederlandse organisatie. In de honderdvijfentwintig jaar van haar bestaan is Graydon uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande aanbieders van kredietinformatie, incasso, detachering en trainingsdiensten. Graydon bedient ruim elfduizend relaties in binnen- en buitenland op het gebied van bedrijfsinformatie en incasso. De buitengewoon omvangrijke gegevensbestanden omvatten een schat aan informatie over meer dan 1,8 miljoen bedrijven.