HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichtenFenedex opleidingen en trainingen erkend door Cedeo

Fenedex opleidingen en trainingen erkend door Cedeo

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Den Haag, 1 juli 2013 - Fenedex heeft voor zowel haar incompany trainingen als het reguliere opleidingsprogramma Cedeo-erkenning ontvangen. Dit Cedeo-keurmerk betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.

Uit het onderzoek van CEDEO blijkt dat alle ondervraagde klanten van Fenedex tevreden tot zeer tevreden zijn over de samenwerking en de geboekte resultaten. Fenedex voldoet daarmee ruimschoots aan de strenge criteria die gelden voor de CEDEO erkenning. Uit het onderzoek blijkt verder dat trainingen zeer hoog scoren op het gebied van praktijkgerichtheid. Opleidingsmanager Willemijn Gwamnesia zegt hierover: “De combinatie van theorie en praktijk is de kracht van Fenedex. We zijn daarom blij onze klanten juist de inzet van de praktijksprekers en de mogelijkeheid eigen cases te behandelen als zeer waardevol ervaren.” Ook andere aspecten zoals de flexibiliteit van de organisatie, communicatie en het cursusmateriaal ontvangen goede scores.

Bart Jan Koopman, Directeur Fenedex reageerde verheugd op de erkenning. 'We prijzen ons gelukkig dat klanten onze export opleidingen en trainingen zo goed hebben beoordeeld. Hiermee verstevigen wij onze positie als hét kennis- en opleidingsinstituut op het gebied van export en internationaal ondernemen.'


Cedeo
Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. Om in aanmerking te komen voor een erkenning stelt Cedeo duidelijke eisen in de vorm van kwantitatieve en kwalitatieve criteria. Pas bij een hoge mate van tevredenheid (80% van de benaderde opdrachtgevers dient zich uit te spreken in termen van ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’) over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings- en natraject én indien de trainingsleverancier voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning.
De Cedeo erkenning is geldig voor een periode van 2 jaar.

 

Over Fenedex
Fenedex is het grootste exportnetwerk van Nederland. De vereniging is in 1954 door en voor het Nederlands internationaal opererende bedrijfsleven opgericht. Fenedex is onafhankelijk en ongesubsidieerd. De organisatie heeft tot doel de Nederlandse export en internationalisatie van het bedrijfsleven te stimuleren en te professionaliseren. Dit gebeurd door middel van kennis- en ervaringsuitwisseling, een uniek netwerk en een hoogwaardig dienstenpakket.

Fenedex heeft 1200 leden en duizenden klanten die zij dagelijks verbindt, adviseert, opleidt en waarvan zij de belangen behartigt. Kortom een branche-overschrijdende partner voor expansie in het buitenland.

Voor persinformatie kunt u contact opnemen met:
Arlette van der Vliet
Tel: + 31 (0)70 330 56 00
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.fenedex.nl

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45