HomeOndersteuning en adviesExportvacatures.nl

Exportvacatures.nl

Goed opgeleid exportpersoneel is de kracht van iedere exportonderneming. Maar hoe in exportvacatures te voorzien? Veel werving- en selectiebureaus zijn niet gespecialiseerd in export en zijn minder bekend met de eisen die aan exportpersoneel worden gesteld.

Fenedex maakt zich reeds jarenlang hard voor meer aandacht voor export in het onderwijs, zodat deskundig exportpersoneel de arbeidsmarkt instroomt. Maar ook met haar eigen cursussen en opleidingen en haar exportexamens draagt zij actief bij aan de vakbekwaamheid van exportmedewerkers.

Maar Fenedex wil graag meer doen, zodat ook het vinden van deze kwalitatieve medewerkers tot minimale inspanningen beperkt kan worden. Daarom heeft Fenedex een exportvacaturesite ontwikkeld.

Gratis service voor Fenedex-leden!

De exportvacaturesite heeft tot doel de Nederlandse exporteur zo goed mogelijk te voorzien van geschoold exportpersoneel. Fenedex biedt exporteurs de mogelijkheid om gratis hun exportvacature op de site te plaatsen. Daarnaast kunnen geschikte c.v.'s van sollicitanten die een exportfunctie zoeken geselecteerd worden op diverse criteria zoals op functieniveau en aantal jaren werkervaring in de export. De uitgebreide gegevens van de c.v.'s zijn in zijn geheel doorleesbaar, de n.a.w.-gegevens van de kandidaat zijn bij Fenedex opvraagbaar, voor Fenedex-leden zijn hier geen kosten aan verbonden.

De exportvacaturesite is ingericht rond de diverse exportfuncties op exportbinnendienst, -buitendienst en -managementniveau, hiervoor vormen de exameneisen van de Stichting Fenedex Examens "Internationaal Ondernemen" de basis. Op de site is een duidelijke beschrijving opgenomen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor elk van de bovenstaande functieniveaus, zodat een passende kandidaat gevonden kan worden voor een vacature.

Dus indien u op zoek bent naar een gemotiveerde exportmedewerker voor uw bedrijf dan is een bezoek aan www.exportvacatures.nl zeer zeker uw kans op succes.

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • Uw accountmanager

  Het Kennis- en Adviescentrum is op werkdagen bereikbaar van:
  08.30 tot 17.00 uur.

   

   

  1000 AA t/m 3199 ZZ
  Alice_accountmanager_thumbAlice Boonstoppel
  alice@fenedex.nl
  070-3305682

  3200 AA t/m 4299 ZZ
  finn 45Finn van Naamen
  finn@fenedex.nl
  070-3305688

   

  4300 AA t/m 6499 ZZ
  Yoan_accountmanager_thumbYoan Chung
  yoan@fenedex.nl
  070-3305683


  6500 AA t/m 9999 ZZ
  anne_accountmanager_thumbAnneke Huijbens
  anneke@fenedex.nl
  070-3305684


  De vragendesk van het Kennis- en Adviescentrum is een ledenservice. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45