HomeTrainingen en onderwijs

Exporttrainingen bij Fenedex

Om succesvol te zijn in de export is niet alleen een goed gevoel voor kansen nodig, maar ook een degelijke kennis van regelgeving, het ondernemen in andere culturen en het opzetten van een exportgerichte interne organisatie. Fenedex kan daarbij helpen met een ruim aanbod van exportopleidingen en -trainingen. Per 1 juli 2013 zijn alle trainingen van Fenedex Cedeo-gecertificeerd, hét kwaliteitskeurmerk voor bedrijfsopleidingen. Meer informatie vindt u onze website www.exporttrainingen.nl.

 

 

button_exporttrainingen

 

 

Opleidingen met diploma

Haal je exportdiploma!
De diplomerende opleidingen van Fenedex zijn bedoeld als fundament voor een functie in de export-sector, bijvoorbeeld op de afdeling Sales of Shipping. Deelnemers aan de opleidingen hebben de optie om op te gaan voor het examen en zo een waardevol diploma te behalen. De examens worden afgenomen door de Stichting Fenedex Examens Internationaal Ondernemen. De Stichting staat onder toezicht van de Examenkamer, belangrijk voor de borging van de kwaliteit van de examens.

 

Momenteel biedt Fenedex drie opleidingen met diploma aan:

 • Export van A tot Z
 • Export Manager
 • Export Binnendienst

 

Cursussen en workshops

Fenedex organiseert jaarlijks door heel Nederland meer dan honderd cursussen, workshops en seminars over de verschillende aspecten van export en internationaal ondernemen. Het aanbod bestaat uit fundamentele trainingen zoals de workshops Incoterms 2010 en Documenten bij Export, maar er wordt ook op de actualiteit ingespeeld met workshops over bijvoorbeeld exporteren naar China en India of het ondersteunen van uw exportpartner via internet.

 

Kijk op Exporttrainingen.nl voor de mogelijkheden.

 

Incompanytrainingen

De behoefte naar een 'op maat gemaakte' exporttraining in het bedrijfsleven is groeiende. Fenedex speelt in op deze trend en organiseert daarom, naast de bekende exportcursussen, sinds een aantal jaar met succes incompany trainingen voor exporterende ondernemingen. lees verder arrow_green_long

 • BedrijfsOpen FC 158

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45