HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichtenEVO en Fenedex gaan samenwerken

EVO en Fenedex gaan samenwerken

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

ZOETERMEER/DEN HAAG - Ondernemersorganisaties EVO en Fenedex willen gaan samenwerken op het gebied van internationale handel. De organisaties kunnen leden en klanten die internationaal actief zijn zo nog beter van dienst zijn. Directeuren Machiel van der Kuijl (EVO) en Bart Jan Koopman (Fenedex) maakten de intentie van beide organisaties om elkaar te versterken vandaag bekend.


Versterken

EVO en Fenedex zien de samenwerking, waarbij vooral een specialisatie op het gebied van internationale handel plaatsvindt, als een kans om het internationale bedrijfsleven en in het bijzonder de eigen leden, nog beter te bedienen. Dit is belangrijk omdat steeds meer ondernemers, groot en klein, internationaal actief zijn, dan wel afhankelijk zijn van het internationale speelveld. De organisaties beogen hiermee de positie van het Nederlandse bedrijfsleven als exportkampioen op deze manier te versterken. De komende maanden gaan EVO en Fenedex verder invulling geven aan de voorgenomen samenwerking.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Mens (EVO) via 079-3467373 of 06-24219257.

 

Over EVO

EVO is de belangenbehartiger van 20.000 bedrijven in alle branches die goederen te vervoeren hebben. Dat doen zij met eigen voertuigen of besteden ze uit aan een transportonderneming.

 

Over Fenedex

Fenedex is het grootste exportnetwerk van Nederland. De vereniging heeft tot doel de Nederlandse export en internationalisatie van het bedrijfsleven te stimuleren en te professionaliseren.

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45