HomeMember BenefitsElceco

Elceco ledenvoordeel

  • Kosteloos advies over uw L/C vragen.
  • Kosteloze scan van uw Letter of Credit.

 

ELCECO B.V. is gespecialiseerd in de afhandeling van Letters of Credit (L/C’s) voor exporterende bedrijven. Onze dienstverlening omvat het gehele L/C-traject, van advisering in het offertestadium tot en met het aanbieden van de juiste documenten bij de bank.


Als onafhankelijke dienstverlener hebben wij contact met diverse banken om het L/C traject zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Dit alles gebeurt uiteraard op pro actieve wijze, zodat er geen onverwachte / onherstelbare verrassingen in het vervolgtraject ontstaan.

 

Alle L/C gerelateerde werkzaamheden, zoals het opmaken van de vereiste documenten volgens L/C en het instrueren van derden (zoals vervoerders / ambassades / inspectiebureaus) voor de correcte opmaak van de benodigde documenten, voeren wij deskundig en discreet voor u uit.

 

Naast de afhandeling van L/C’s verzorgt ELCECO B.V. ook de afhandeling van Documentair Incasso’s voor exporteurs.


Letter of Credit Scan
In één oogopslag geven wij u duidelijkheid over de mogelijkheden van uw (geopende) L/C, maar ook wat mogelijke consequenties zijn van hetgeen dat in uw L/C vermeld staat. U ontvangt een praktisch overzicht van zaken die (indien nodig) gewijzigd moeten worden om een goed werkbaar L/C te krijgen. Hierbij kunt u denken aan tegenstrijdigheden in de in het L/C vermelde documenten, certificaten die in de voorgeschreven vorm niet kunnen worden opgemaakt door derden en tijdslijnen die niet haalbaar zijn. Tevens bieden wij een kosteloos telefonisch overleg aan om aanvullende informatie te geven over de door Elceco voorgestelde wijzigingen.

logo-elceco 
"Specialist in L/C-oplossingen"