HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichtenDSM Coating Resins wint Frank Hauwert Trofee 2012

DSM Coating Resins wint Frank Hauwert Trofee 2012

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Woensdag 6 juni 2012, de Customer Service afdeling van DSM Coating Resins, is tijdens het Exportbinnendienst Event 2012 onderscheiden met de Frank Hauwert Trofee 2012.

 

Allround spin-in-het-web

Volgens de jury  is de afdeling van DSM Coating Resins de beste allround spin-in-het-web. Er is op de afdeling een zeer heldere taakverdeling, en procedures zijn duidelijk en inzichtelijk, dit zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt.  In combinatie met continue procesverbeteringen en een fantastische talenkennis maakt dit van deze exportbinnendienst een terechte winnaar.

 

DSM Coating Resins 

DSM Coating Resins houdt zich binnen het DSM concern bezig met de productie en verkoop van grondstoffen en halffabrikaten voor verven, harsen, lakken en inkten. Op de customer service afdeling werken 30 mensen die gezamenlijk zo'n 400 jaar export ervaring hebben.

 

De Frank Hauwert Trofee

De Trofee is dit jaar voor de 5e maal uitgereikt en wordt jaarlijks uitgereikt door exportorganisatie Fenedex. Fenedex wil met deze verkiezing de belangrijke rol van de exportbinnendienst nadrukkelijker centraal stellen. De prijs is vernoemd naar initiatiefnemer en voormalig Fenedex directeur Frank Hauwert. Gedurende zijn lange en rijke dienstverband heeft hij zich onder andere altijd een warm pleitbezorger getoond van de verdere professionalisering en emancipatie van de exportbinnendienst.

 

Prijzen

De winnaar kreeg naast de Trofee ook een geldprijs van €2500,- uit handen van hoofdsponsor ING.

 

Selectie procedure

Uit de lijst van genomineerden zijn door de jury 3 finalisten gekozen op basis van een door hen ingevuld profiel en uitgewerkte case. Deze 3 bedrijven (DSM Coating Resins, Saint-Gobain Abrasives en Fancom) hebben op 23 mei 2012 hun case in 15 minuten gepresenteerd aan de jury. De jury heeft op basis van de presentatie en het profiel de winnaar aangewezen.

 Noot voor de redactie

Foto
In hoge resolutie op te vragen bij Fenedex ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )
Foto door: Hans Levendig
 
Fenedex
Arlette van der Vliet
Tel: + 31 (0)70 330 56 00
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.fenedex.nl
www.exportbinnendiensttrofee.nl

Kernactiviteiten van Fenedex, in 1954 door het bedrijfsleven opgezet, zijn inspireren, informeren, opleiden en adviseren van ondernemingen en personen ter bevordering van de kwaliteit van het exporteren en internationaliseren van het Nederlandse bedrijfsleven in het algemeen en die van de 1330 leden in het bijzonder.

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45