HomeNieuws

Nieuws

27 juni 2017 - evo.nl

“Positief dat EU toenemend protectionisme wil aanpakken”

De EU wil de wereldwijde ‘plaag van protectionisme’ een halt toeroepen. Dit stelde EU-commissaris voor Handel Cecilia Malmström gisteren als reactie op het rapport ‘Trade and Investment Barriers’.

Bron...

15 maart 2017 - consilium.europa.eu

EU verlengt sancties wegens acties tegen Oekraïense territoriale integriteit tot en met 15 september 2017

Op 13 maart 2017 heeft de Raad de beperkende maatregelen wegens acties die de territoriale integriteit, soevereiniteit en onafhankelijkheid van Oekraïne ondermijnen of bedreigen, met 6 maanden verlengd tot en met 15 september 2017. De maatregelen omvatten de bevriezing van tegoeden en reisverboden.

Bron...

11 januari 2017

Certificering in Eurazië

EAC staat voor EurAsian Conformity. Dit logo is het Euraziatische equivalent van het CE-logo en moet op de producten gezet worden zodra deze geleverd worden aan (één van) de lidstaten van de Customs Union: Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan, Armenië en Kirgizië.

Lees meer...

6 december 2016

Rusland eist inzage in eigendomsstructuur van vennootschappen

Bijna precies een jaar na de inwerkingtreding van de vierde anti-geldwitwas richtlijn van de EU gaan zeer binnenkort in Rusland op hetzelfde gebied wetswijzigingen inwerking treden. Het gaat om de Federale Wet Nr.215-FZ “Aangaande wijzigingen in de Federale Wet op Tegenmaatregelen tegen de legitimisering (witwassen) van illegaal verkregen inkomsten en het financieren van terrorisme”.

Lees meer...

17 november 2016 - vno-ncw.nl

ECHO nr. 77: Consultatie: Voorstel tot wijziging antidumpingwetgeving naar aanleiding van WTO toetredingsprotocol China

Doet u zaken met China of andere opkomende landen zoals Argentinië, Rusland of Indonesië? Gelden er antidumpingheffingen op uw invoer of heeft u juist last van concurrentie door gedumpte producten uit derde landen? Dan is deze informatie voor u relevant.

Bron...

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45