HomeNieuws

Nieuws

31 maart 2017 - onl.nl

Ondernemers verheugd met unanieme instemming van Eerste Kamer met wetsvoorstel om extreme betaaltermijnen tegen te gaan.

Belangrijke stap richting gezonde betaalcultuur gezet.
Vandaag stemde de Eerste Kamer unaniem in met het wetsvoorstel om extreem lange betaaltermijnen tegen te gaan. Vanaf 1 juli 2017 is het niet meer mogelijk dat grootbedrijven betaaltermijnen van meer dan 60 dagen opleggen aan leveranciers. Het is in Nederland, net als in de gehele EU, normaal om binnen 30 dagen of eerder een rekening te betalen. In de oude wet zat een uitzonderingsbepaling waardoor betaaltermijnen eindeloos konden worden opgerekt.

Bron...

8 maart 2017 - onl.nl

Persbericht: Ondernemers verheugd met unanieme instemming van Eerste Kamer met wetsvoorstel om extreme betaaltermijnen tegen te gaan.

Ondernemers verheugd met unanieme instemming van Eerste Kamer met wetsvoorstel om extreme betaaltermijnen tegen te gaan.
Belangrijke stap richting gezonde betaalcultuur gezet.
Vandaag stemde de Eerste Kamer unaniem in met het wetsvoorstel om extreem lange betaaltermijnen tegen te gaan. Vanaf 1 juli 2017 is het niet meer mogelijk dat grootbedrijven betaaltermijnen van meer dan 60 dagen opleggen aan leveranciers. Het is in Nederland, net als in de gehele EU, normaal om binnen 30 dagen of eerder een rekening te betalen.

Bron...

23 september 2016 - fd.nl

Alleen Rabo laat klanten betalingen doen met Iran

Negen maanden na het opheffen van de economische sancties tegen Iran durft alleen Rabobank het aan om betalingsverkeer namens haar klanten met dat land uit te voeren. De andere Nederlandse grootbanken ABN en ING schrikken – net als veel Europese collega-banken – vooral terug voor de nog van kracht zijnde Amerikaanse sancties.

Bron...

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45