HomeNieuws

Nieuws

23 maart 2017 - evo.nl

Wat is… Dropshipping?

tel, de klant zit in Japan en de eigen leverancier zit in China. Dan ligt het voor de hand om de zending direct vanuit China naar Japan te verschepen. Dropshipments als deze komen steeds vaker voor, maar scheppen ook hun eigen uitdagingen. Niemand vindt het bijvoorbeeld wenselijk dat een klant zomaar de inkoopprijzen te weten komt, doordat de voor de opdrachtgever bedoelde factuur is meegestuurd. Maar er zijn ook andere zaken: hoe komt u aan een vereist document in China? En waar dient de sales-afdeling rekening mee te houden bij dropshipment constructies?

Bron...

22 maart 2017 - evo.nl

Snel handelsverdrag met Japan

De onderhandelingen over een vrijhandelsverdrag en strategisch partnerschap tussen Japan en de Europese Unie zijn in een beslissende fase beland. De Europese Commissie heeft er vertrouwen in dat er nog dit jaar een akkoord kan worden gesloten.

Bron...

22 maart 2017 - evo.nl

Groeien door export

Wie zijn onderneming wil laten groeien, heeft verschillende opties: meer verkopen van de bestaande producten, nieuwe producten ontwikkelen of de markt verbreden. Het Brabantse bedrijf Davant, producent van projectmeubilair, koos voor die laatste optie en stapte, na de Nederlandse en de Belgische markt, de Duitse markt op.

Bron...

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45