HomeMember BenefitsCIBTvisas

CIBTvisas ledenvoordeel

 • 5% korting op de bemiddelingskosten bij het aanvragen van visa
 • 5% korting op de bemiddelingskosten bij het legaliseren van documenten

 

CIBTvisas is met ruim 55 jaar ervaring uitgegroeid tot de grootste en bekendste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld.  CIBTvisas ondersteunt u bij uw visumaanvragen, waaronder ook elektronische visa. Daarnaast kan CIBTvisas u helpen bij het verkrijgen van andere documenten zoals uitnodigingsbrieven, legalisaties en geregistreerde vertalingen van documenten.

 

CIBTvisas streeft naar het hoogste niveau van transparantie en voldoet aan alle lokale en globale anti-corruptiewetten, waaronder de Foreign Corrupt Practices Act (FCPA) en de UK Anti-Bribery Act (UKBA). Daarnaast is CIBTvisas lid van TRACE International, een non-profit organisatie die een standaard levert voor de naleving van internationale anti-omkopingswetten.

 

Visa

CIBTvisas biedt gespecialiseerde toepassingen die zijn afgestemd op de reisbehoeften van bedrijfsmedewerkers. Met de uitgebreide website of een op maat gemaakte (gratis) portal hebben gebruikers eenvoudig toegang tot alle benodigde formulieren en het laatste nieuws over vereisten m.b.t. visumaanvragen en legalisaties. Verdere vragen kunnen door u ook het Contact Center van CIBTvisas worden gesteld. Uw medewerkers kunnen verder zelf eenvoudig online de status van hun aanvraag inzien. Desgewenst krijgt de Travel Manager van uw bedrijf via een eigen account volledig inzicht in de transacties en actuele status van de aanvragen op de website.

Binnen de verwerking van visa gelden verschillende variabelen op basis van verwerkingsduur, serviceniveau, verzendmethode en aanvullende services. CIBTvisas denkt graag met u mee om daarmee naadloos aan te sluiten op de in uw organisatie geldende ‘duty of care’.

 

Legalisaties

Legalisatie is de naam van het proces waarmee de echtheid en rechtsgeldigheid wordt vastgesteld van documenten die door de overheid zijn uitgegeven. Bij het internationale zakelijke verkeer is het cruciaal om over de juiste documentatie te beschikken. Buitenlandse overheden vereisen veelal dat Nederlandse documenten gelegaliseerd worden door het Consulaat van het betreffende land, voordat u ze kunt gebruiken om zaken te doen in het land van bestemming. Om de diverse handtekeningen op het document te krijgen moet het document dus een bepaalde route doorlopen.

CIBTvisas staat als organisatie over het algemeen bekend als bemiddelaar bij het aanvragen van visa. Terecht. Het vakgebied van legalisaties blijkt daarin echter nogal eens onderbelicht. CIBTvisas werkt echter met een team van uiterst ervaren professionals, waarbij kennis, snelheid en ervaring de doorslag geven. Het zelfstandig legaliseren van documenten kan veel tijd vergen. Een groot aantal klanten van CIBTvisas maakt daarom al gebruik van deze separate afdeling.

 

Korting via Fenedex Member Benefits

Speciaal voor Fenedex-leden hanteert CIBTvisas een korting van 5% op de bemiddelingskosten bij het aanvragen van visa en/of legalisaties.

 • Indien u als Fenedex-lid reeds een bestaande CIBTvisas-account heeft, zonder speciale korting, stuur dan een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om in aanmerking te komen voor deze korting. Inloggen kan vervolgens via de eigen account om hiervan te profiteren.
 • Indien u als Fenedex-lid nog niet beschikt over een account bij CIBTvisas, dan is het mogelijk om via de portal www.cibt.nl/fenedex toch in aanmerking komen voor deze korting.
 • Met een aanvraag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. is het mogelijk voor u als Fenedex-lid om kosteloos en bij minimaal 10 aanvragen per jaar een eigen account te openen. Het Sales Support team informeert u graag over de verdere voordelen en is bereikbaar via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via 070 – 31 50 275.
 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45