HomeMember BenefitsBothof

Bothof ledenvoordeel

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

  • 15-20% korting op vertalingen.

 

In de export weet u als geen ander hoe belangrijk goede locale communicatie is. Daarom is het essentieel om een professionele partner te hebben op het gebied van meertalige communicatie. Maar, het vertalen van teksten is doorgaans een van de laatste stappen in het bedrijfsproces. Daardoor is er vaak weinig tijd beschikbaar voor de vertaling. Hoe zorgt u ervoor dat u op tijd beschikt over vertalingen van de vereiste kwaliteit?

 

Bothof: uw vertaalpartner

Bij Vertaalbureau Bothof denken we niet productgericht, maar klantgericht. Hoe kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn? Wij hanteren bijvoorbeeld geen vaste levertermijn, maar we zorgen ervoor dat u de vertalingen ontvangt op het moment dat u die nodig hebt. Ook als het gaat om complexe, gespecialiseerde teksten. Of om een gelijktijdige vertaling naar 25 verschillende talen. Vertaalbureau Bothof helpt u graag bij het verwezenlijken van uw doelen.
Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen. U hebt bij Vertaalbureau Bothof een vaste contactpersoon, die graag met u meedenkt over de beste oplossing voor uw situatie. Wij streven er naar om uw organisatie,bedrijfsprocessen en doelgroepen zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kunnen wij u optimale ondersteuning bieden.

 

Vertalingen op maat

Vertalen is vakwerk en elke vertaling is uniek. Het onderwerp en de lengte van de tekst, de gewenste levertijd, de talencombinatie, de complexiteit … Al deze factoren spelen een rol. U ontvangt van ons daarom altijd een offerte op maat voor uw opdracht, in het algemeen binnen enkele uren na het indienen van uw aanvraag. En de vertaling wordt natuurlijk altijd gemaakt door een native speaker, met ervaring in uw specifieke vakgebied. Op deze manier helpen wij u niet alleen aan een goede vertaling, maar ook aan het overbruggen van interculturele communicatieverschillen.

 

Interesse?

Vul via onderstaande knop het contactformulier in en Bothof neemt vrijblijvend contact met u op voor verdere informatie en het aanmaken van een account.

 

button neemcontactop