HomeOver FenedexNieuwscentrumPersberichten Beste Exportmanager van 2015 is Robbert Birkhoff van Meyn Food Processing Technology

Beste Exportmanager van 2015 is Robbert Birkhoff van Meyn Food Processing Technology

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Robbert Birkhoff van Meyn Food Processing Technology is uitgeroepen tot winnaar van de Exportmanager Award 2015. Tijdens de finale op het Nationaal Export Event versloeg hij Hermann Egges, van Resato International en Erik Kakes van Applikon Biotechnology.

 

De jury prees de Inhoudelijk sterke en heldere presentatie van Robbert Birkhoff, waarin hij alle elementen die van belang zijn bij de internationale ontwikkeling van Meyn de revue liet passeren. De jury was tevens onder de indruk van de groei en het gerealiseerde marktaandeel van de onderneming. Via een strategie waarbij allianties zijn aangegaan worden nieuwe concepten wereldwijd succesvol in de markt gezet. Het aanpassingsvermogen van het bedrijf is bewonderenswaardig. Juryvoorzitter Jan Cramer: “Kenmerkend voor het export succes van Robbert en zijn team is dat zij naast een goede internatiole sales strategie, ook intern, en in het bijzonder hun after sales aanpak, de zaken uitstekend op orde hebben. Dit is een voorwaarde voor het behaalde succes.”

 

Meyn Food Processing Technology
Meyn Food Processing Technology is een wereldwijde leverancier van pluimveeverwerkings-oplossingen. Meyn levert haar producten in meer dan 100 landen en heeft 17 lokale kantoren en service centers. Met haar focus op pluimveeverwerking en de strategie om overal ter wereld fysiek, cultureel en professioneel zo dicht mogelijk bij haar klanten te opereren, heeft Meyn inmiddels een leidende positie verworven met een wereldwijd marktaandeel van ruim 40%.

 

De Exportmanager Award
De Exportmanager Award is dit jaar voor de 9e maal door Fenedex en ExportSelect uitgereikt aan de beste Exportmanager van Nederland. Met deze verkiezing willen Fenedex en ExportSelect benadrukken dat door middel van een structurele aanpak van export nog meer successen op buitenlandse markten behaald kunnen worden. Daarbij willen deze organisaties de professie van exportmanager als inspiratiebron voor andere exportmanagers en exportmanagers in spé naar voren laten komen.

 

Prijzen
De Award is een sculptuur: “Wervelende vooruitgang is vaak het gevolg van dynamisch optreden”, een uitspraak die de essentie van het vak 'export' goed weergeeft. Daarnaast ontving de winnaar uit handen van de ING een bijzonder diner  en een VIP rondleiding door het Rijksmuseum voor hem en zijn team.

 • Perscontact

  Arlette van der Vliet

  Tel: + 31 (0)79 346 73 46
  E-mail: a.van.der.vliet@evofenedex.nl

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45