HomeMember BenefitsANP Pers Support

ANP Pers Support ledenvoordeel

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

  • 10% korting op het gebruik van internationale perslijsten
  • 15% korting op een training ter ondersteuning van het (inter)nationale persbeleid


Fenedex heeft een unieke samenwerking met ANP Pers Support, al tien jaar lang marktleider in het versturen van nieuws naar de media. Hiermee is een omvangrijk internationaal medianetwerk binnen uw bereik.

 

Uw exportnieuws overal ter wereld

Uw nieuwsuitingen kunnen een belangrijke rol spelen bij het opzetten of verbeteren van uw positie in de verschillende landen waar uw bedrijf zaken doet. ANP Pers Support kan u ondersteunen in uw totale pr-beleid, van het versturen van uw persbericht, tot het produceren van teksten, infografieken, foto's en nieuwsvideo's. Advies op maat en een professionele service, rechtstreeks vanuit het hart van de media, maken onderdeel uit van het zaken doen met ANP Pers Support.


ANP Pers Support biedt u samen met onze partner PR Newswire per vakgebied maatwerk tipdiensten aan meer dan 110,000 geaccrediteerde journalisten uit 140 landen in 17 talen. Alleen al in bijvoorbeeld India zijn dit 2500 Indiase journalisten in het Engels en lokale talen, waaronder 521 in Hindi, 92 in Tamil en 55 in Gujarati.

 

Toegang tot media wereldwijd

Door de samenwerking met ANP en PR Newswire heeft ANP Pers Support exclusief toegang tot netwerken van (inter)nationale persbureaus. Dit betekent dat uw persbericht onaangetast tussen de nieuwsberichten wordt geplaatst en daarmee onder de aandacht komt van duizenden journalisten van toonaangevende media. Persberichten die u via ANP Pers Support naar media verstuurt, worden voor publicatie door een speciaal team gescreend. Daar waar nodig krijgt u advies, waardoor uw persbericht een nog betere slagingskans heeft.

Meer geïnteresseerd in gerichte mediadoelgroepen, zoals vakbladen en online media? Via ANP Pers Support kunt u deze ook persoonlijk bereiken door gebruik te maken van de mediadatabase met meer dan 550.000 mediacontacten wereldwijd, te selecteren op land, regio, onderwerp en vakgebied.

 

Persbericht met effect

Wilt u zich als (inter)nationaal opererende onderneming journalistiek ontwikkelen? Dan is de workshop "Persbericht met effect" interessant voor u of uw medewerkers.
Tijdens deze workshop leert u uw boodschap interessant te maken voor de media. U leert de inhoud en tekst van uw persberichten beter af te stemmen op de behoeften van de media, waardoor u de kans op publiciteit voor uw organisatie vergroot. Klikt u hier ( https://www.perssupport.nl/workshops ) voor een compleet overzicht van data.

 

 

 
"Uw toegang tot buitenlandse media"

Neem contact op via:
Tel: +31 (0)70 – 41 41 138
E-mail: release(at)perssupport.nl