HomeMember BenefitsAltha Lingua

Altha Lingua ledenvoordeel

  • 10% korting op individuele taaltrainingen op maat;
  • 15% korting  op groepstaaltrainingen;
  • Gratis helpdesk tot 6 maanden na afloop van uw training;
  • Gratis toegang tot onze oefensite op internet inclusief update.


Altha Lingua biedt taaltrainingen aan voor zakelijke communicatie in meer dan 15 talen en voor een groot aantal vakgebieden, waaronder: commercieel, administratief, secretarieel, financieel economisch, techniek, transport & logistiek, human resources, bouw, horeca & toerisme, ICT, telecommunicatie, reclame, communicatie & media, zorg & welzijn, automotive, enz.


Al onze trainingen worden afgestemd op de praktijk van uw bedrijf. We zetten ons in om de training zo nauw mogelijk aan te laten sluiten op uw doelen en wensen.


Door een gedegen intake procedure worden de verwachtingen van de cursist, zijn taalniveau en de inhoud geïnventariseerd. Dit garandeert dat de verworven taalvaardigheden goed aansluiten op het doel dat u, als cursist of opdrachtgever, wilt bereiken. Kortom, het op deze manier gericht leren wordt plezieriger en effectiever.


Afhankelijk van de beschikbare tijd enerzijds, en de planning binnen uw bedrijf anderzijds, wordt samen een plan van aanpak opgesteld. Taaltrainingen, variërend van enkele uren per week tot een intensieve training van één of meerdere weken (met of zonder verblijf), behoren tot de mogelijkheden. Bij u in het bedrijf of bij ons in het taleninstituut, ver van de hectiek van de werkvloer. Alles met één doel: het door u gewenste resultaat!

 

logo_altha_lingua_75

"Kwaliteit, service en flexibiliteit, al 25 jaar ons motto!"