HomeAgendaDouane en Logistieke zaken in Brazilie

Douane en Logistieke zaken in Brazilie

Hoewel het potentieel voor de Braziliaanse markt groot is, kunnen de douane procedures en de logistieke processen bij het exporteren van uw goederen naar dit land een obstakel vormen. De doorlooptijden in de haven zijn lang en onvoorspelbaar, ook heeft het (douane)personeel geen moeite met stakingen. Tevens heeft Brazilië recentelijk de invoerrechten op een aantal producten gewijzigd. Hier zitten producten tussen die vanuit Nederland naar Brazilië uitgevoerd worden en bij tariefsverhoging mogelijk nadelige gevolgen kunnen hebben. Het exporteren naar Brazilië heeft enkele hindernissen, echter met de juiste voorbereiding, kennis en ondersteuning bent u in staat om uw exportzending met succes bij uw Braziliaanse klant af te leveren.


Tijdens deze workshop zullen professionals ingaan op de meest voorkomende douane- en transportproblemen bij export naar Brazilië en u hierin adviseren. Tevens hoort u veel nuttige informatie zoals de voor- en nadelen van de verschillende Free Trade Zones, de gevolgen van de tariefsverhogingen en welke gegevens u op de factuur moet vermelden.

 

Resultaat
Grotere doelmatigheid en kostenbesparing voor de onderneming door deelnemers vertrouwd te maken met de praktijksituatie van douane en logistieke zaken in Brazilië.

 

Doelgroep
Alle exportmedewerkers die zich bezig (gaan) houden met exportzendingen naar Brazilië.

 

Organisator(en)
Fenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
22 november 2017 1 middag Zoetermeer Leden: €319,00
Niet leden: €399,00
Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45