HomeAgendaDouane en Logistieke zaken in Rusland

Douane en Logistieke zaken in Rusland

In de praktijk blijkt dat zich nog steeds veel problemen voordoen om de goederen veilig vanuit Nederland naar Rusland te vervoeren. Zo is het bij het wegtransport belangrijk te onderzoeken of de vervoerder in kwestie over een vergunning beschikt om naar Rusland te rijden. Rederijen in Rusland vragen veel geld voor b/l-correcties en terminals in Rusland rekenen zeer hoge tarieven voor demurrage. Een ander gevaar dat om de hoek loert, is de corruptie die welig tiert in deze gebieden. Vertragingen, ergernissen en extra kosten kan men voorkomen door een goede voorbereiding en kennis van zaken.


Tijdens deze workshop gaan de sprekers in op wat men allemaal kan verwachten wanneer u zelf verantwoordelijk bent voor het exportzendingen naar Rusland. Een zeer praktijkgerichte workshop met veel praktische tips, nuttige informatie en interactieve discussies waaruit elke deelnemer zijn/haar voordeel kan doen voor de eigen aanpak.

 

Resultaat
Grotere doelmatigheid en kostenbesparing voor de onderneming door deelnemers vertrouwd te maken met de praktijksituatie omtrent de Russische douaneprocedures en logistieke zaken in Rusland.

 

Doelgroep
Alle exportmedewerkers die zich bezig (gaan) houden met exportzendingen naar Rusland.

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
20 juni 2017 1 middag Nijkerk Leden: €319,00
Niet leden: €399,00
Lid worden Inschrijven

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45