HomeAgendaWorkshop Business Model Innovatie

Workshop Business Model Innovatie

Meer groei creëren met Business Model Innovatie


Business modellen hebben tegenwoordig een véél kortere levensduur en redenen voor toekomstig succes zijn meestal niet meer dezelfde als de redenen die historisch succes brachten. Alle producten worden commodities en instandhoudende innovatiestrategieën faciliteren dit alleen maar. De traditionele aanpak van een exporteur werkt dan vaak niet in de markt van het beoogde exportland. Dat heeft meestal te maken met het feit dat de aannames die ten grondslag liggen aan het succes van het business model niet opgaan in de markt van het exportland. Alleen door te breken met de dominante logica is in dat geval internationale groei mogelijk. En dat is de kern van business model innovatie.

Business model innovatie (BMI) biedt een uitweg met het georkestreerd simultaan significant wijzigen van tenminste twee van de vier business model dimensies: wie, wat, hoe, waarom. Hiermee kan een geheel nieuwe markt of concurrentielandschap worden gecreëerd op basis van nieuwe klantwaarde die moeilijk te kopiëren is door concurrenten. Wacht niet tot het business model van je onderneming overjarig is, maar start nu met het bouwen van de competentie om nieuwe business modellen te ontwikkelen en implementeren.

 

Resultaat
Deelnemers leren wat business model innovatie is, wat je eraan hebt en hoe je dit aanpakt in de praktijk. Hiermee zijn ze beter in staat om voor hun eigen onderneming concurrentievoordeel en bedrijfsvernieuwing te genereren

 

Doelgroep
De doelgroep van de workshop bestaat uit leden van de directie en het management van gevestigde product-georiënteerde ondernemingen.

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
02 november 2017 1 ochtend Nijkerk Leden: €319,00
Niet leden: €399,00
Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45