HomeAgendaTraining Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's

Training Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's

Wat zijn de huidige (politieke) ontwikkelingen, belemmeringen en welke alternatieven of oplossingen zijn er? Hoe ziet het bankenlandschap eruit? Welke invloed hebben de sancties op bedrijven die zakendoen met Iran. Hoe worden de regels door Iran zelf gehandhaafd?


Tijdens deze training hoort u hoe u uw risico’s zo veel mogelijk kunt beperken en hoe u ervoor zorgt dat uw compliance op orde is. Tevens verkrijgt u inzicht in de actuele trends en ontwikkelingen in Iran, de Iraanse zakencultuur en hoe het betalingsverkeer in dit land is georganiseerd.

Na deze training bent u bekend met de huidige regelgeving, het betalingsverkeer en waar u als exporteur tegenaan kunt lopen wanneer u voornemens bent met Iran zaken te gaan doen. Twee specialisten en een Iraanse ondernemer vertellen u over de zakelijke mogelijkheden in Iran.

Daarnaast kunt u een adviesgesprek van 20 minuten aanvragen met één van onze experts. Kortom, u bepaalt zelf met welke insteek u deelneemt aan deze training, zodat u straks uw eigen koers kunt varen.

 

Resultaat
De deelnemer is in staat om de kansen en risico's bij export naar Iran te beoordelen. Tevens bouwt hij/zij een goede en langdurige relatie op met zijn/haar Iraanse zakenpartner.

 

Doelgroep
Export directeuren, exportmanagers, area/salesmanagers die voornemens zijn om zaken te doen met Iran of zich willen oriënteren.

 

Organisator(en)
Fenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
14 december 2017 1 dag Nijkerk Leden: €476,00
Niet leden: €595,00
Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45