HomeAgendaMasterclass Optimalisatie van de exportadministratie

Masterclass Optimalisatie van de exportadministratie

Bent u verantwoordelijk voor het opzetten van een exportafdeling, het organiseren en coördineren van de exportadministratie of het aansturen van een export binnendienst afdeling? Dan moet u weten welke administratieve handelingen relevant zijn en welke overbodig. Er wordt namelijk van u verwacht dat u mogelijke risico's kunt inschatten en beperken.


In deze Masterclass leert u hoe u uw exportadministratie zo efficiënt en effectief mogelijk kunt beheersen en stroomlijnen om vertragingen en onnodige kosten te voorkomen.

U gaat zelf actief aan de slag door een eigen bedrijfspolicy op te stellen die voor alle disciplines binnen de organisatie zowel uitvoerbaar als haalbaar is met in acht neming de wensen van de klant en de richtlijnen van de wet.

 

Resultaat
U bent in staat om zelfstandig het export proces binnen eigen organisatie op een efficiënte en efficiënte wijze te managen, bewaken en veranderingen door te voeren.

 

Doelgroep
Export Binnendienst medewerker die verantwoordelijk is voor het organiseren en aansturen van een export afdeling, bijvoorbeeld manager of hoofd logistiek, manager transport, manager, exportbinnendienst of customer service

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
17 oktober 2017 1 dag Utrecht Leden: €480,00
Niet leden: €600,00
Lid worden Inschrijven

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45