HomeExport & Innovatie

Export & Innovatie

Een wereldwijd A-merk, 2x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Om dit te bereiken heeft WP Haton een transformatie van een louter techniekgedreven onderneming, voor de productie van industriële bakkerijmachines, tot een klantgerichte logistieke leverancier van zogenoemde \u2018deegoplossingen\u2019 ondergaan.


Maar WP Haton gaat verder. Er is ingezet op een ontwikkeling waar medewerkers zelfsturend werken en mede-eigenaar van het proces zijn. Tevens is er een impuls gekomen om zelf ideeën voor vernieuwing voor te stellen. Dit heeft er voor gezorgd dat innovatie en efficiëntie een vlucht hebben genomen.

De komende jaren zal de groei met name vanuit service komen, denk hierbij logistieke oplossingen, een nieuwe concept voor reserveonderdelen en service op afstand. Een mooie voorbeeld is de virtual reality pilot, om de klant service op afstand te kunnen aanbieden met bijvoorbeeld scholing of instructies bij een storing.

WP Haton opent op 27 september haar deuren voor leden van evofenedex om samen te ervaren hoe innovatie uw export verder kunnen brengen. Schrijf u snel in, er is maar ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

 

Doelgroep
Exclusief voor leden van evofenedex.

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
27 september 2017 1 Middag Panningen Gratis Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45