HomeAgendaTraining De culturele uitdagingen van het zakendoen met België

Training De culturele uitdagingen van het zakendoen met België

Wilt u zakendoen met Nederlandstalige Belgen? Heeft u reeds contact gehad met een Belgische zakenpartner, maar u vindt hem of haar nogal zakelijk en afstandelijk overkomen? Omdat we dezelfde taal spreken betekent niet dat er geen mentaliteitsverschillen zijn.


In deze training gaan we in op de diepere betekenis van de zakelijke culturele verschillen tussen de Nederlander en de Vlaming. Hoe bereikt u een optimale samenwerking en waarmee moet u rekening houden tijdens het onderhandelen met uw Belgische zakenpartner? Maar ook: hoe kijken de Belgen tegen de Nederlanders aan?

De combinatie van een inspirerende cultuurtrainer, een Belgische praktijkspreker van een multinational familiebedrijf en de casuïstiek van de deelnemers, maakt deze trainingsdag effectief en leerzaam. U leert, in het voordeel van beide partijen, hoe u het beste kunt omgaan met de culturele uitdagingen van het zakendoen met België.

 

Resultaat
De deelnemer is in staat om effectief te communiceren met zijn of haar zakenpartner in België en bouwt een goede relatie op voor een langdurige samenwerking.

 

Doelgroep
Personen uit het bedrijfsleven die reeds zaken doen met Nederlandstalige Belgen of voornemens zijn.

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
28 juni 2017 1 dag Nijkerk Leden: €476,00
Niet leden: €595,00
Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45